Hírek, események, sikertörténetek

Top cikk
Friss

Hallgatói sikertörténetek

Sikeres hallgatóink reflektorfényben
Szabó István Zoltán

2008-ban végeztem magyar, filozófia és irodalomelmélet szakokon, jelenleg az Összehasonlító Irodalomtudományi Tanszék harmadéves PhD-hallgatója vagyok.

Kiss Tímea

Szerettem és szeretem Alma Materem, mert megélhettem az SZTE-n a szabadságot, amely változatos kötelességekkel, és gyakran megbújó, ám fontos lehetőségeket tartogatott.

Hajdú Richárd

2003 és 2008 között végeztem el az SZTE-BTK Angol nyelv és irodalom és Amerikanisztika szakjait, valamint 2005 és 2008 között a Filmelmélet-filmtörténet speciális képzést.

Gergely Borbála

2013-ban kezdtem el a vizuális kultúratudomány mesterszakot – mindenki legnagyobb meglepetésére. BA diplomámat a JGYPK Rajz-Művészettörténet Tanszékén, festészetből szereztem.

Erlauer Balázs

1986 április 13-án születtem Zentán, majd nagyjából 6 év után egy vészterhes papírfecni kézhezvétele után édesapám hirtelen Szegedre költözött, picivel később követtük.

Erdei Lilla

Erdei Lilla vagyok, 2013 júniusában végeztem a Szegedi Tudományegyetem vizuális kultúratudomány mesterszakán, filmkultúra szakirányon.

Zemankó Anikó

Zemankó Anikó 1987-ben született Kiskunhalason. 2002-2007-ig zeneművészeti tanulmányokat folytatott zongora szakirányon, Székesfehérváron, Kecskeméten, majd Budapesten.

wordpress website design